top of page

YENİ NESİL PUZZLE OYUNU

Yeni Nesil Puzzle Oyunu


Noktaları birleştirerek engellerin arasından ilerleyerek puzzle tamamını doldurup bölümü tamamla. Yeni nesil puzzle oyunları arasında kendinizi gösterebileceğiniz ve hemen her kesim tercih edebileceği bir tür olan bu oyun size çok kazandıracak.

Gün içindeki ufak boşluklarınız da hızlıca oynanabilir yapısı sayesinde çok tercih edilen türler arasında yer alan bu oyun kısa zamanda üst sıralara yerleşecek ve oyun içi reklamlar ile çok kazandıracak.

Oyunun Genel Özellikleri:

  • Kaliteli Grafikler

  • 4 zorluk seviyesi

  • 300 seviye

  • Oyun içi reklam

Oyun içindeki reklamlar ve oyun içi satın almalar ile para kazanabilirsiniz.


Oyunlarımızı sizlerin isteğine göre bütünüyle değiştirebiliriz. Bu oyunlarımızın hepsi tamamen örnektir. Bunların içerisinde yer alan bütün canavarlar, ağaçlar, platformlar, altınlar, elmaslar ve oyuna dair bütün objeleri sizlerin isteği ve önerisine göre değiştirebiliyoruz. Oyun sesleri, oyun arayüzü, arka plan resimleri ve aklınıza gelebilecek bütün tasarım çalışmalarını isteğinize göre şekillendirebiliriz.


Amacımız, siz kodlama bilmeseniz dahi istediğiniz oyunu yapmak, yayınlanma sürecine kadar destek olmak ve kazanç elde etmeniz.


Oyun fiyatı almak için busegame@outlook.com’a mail atabilirsiniz.


Mobil oyun sektörü her geçen gün büyüyor ve bütün hizmetler mobil sistemlere taşınıyor. Ülkemizde ki girişimciler henüz bunun farkında değiller. Bundan dolayı ben ülkemiz insanlarına destek olmak için Buse Game girişimini kurdum. Hakkımda daha fazla bilgi edinmek için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

bottom of page